Első tapasztalatok: Singularity

Írta: Saint ekkor 2010.07.04. 14:50

Hoppá, a játék amitől nem vártam sokat aztán kiderült, hogy túlszárnyalja a Bioshockot? Na azért ennyire ne szaladjunk el, a történet egy alternatív világba kalauzol el minket ahol a gonosz Szovjetek (már megint) világuralomra törnének, ezúttal egy új anyag az E99 felfedezésével. Erősebb, mint az atom, ráadásul akár az időutazás is lehetségessé válik vele. Nem rossz. A történet persze ennél kicsit érdekesebben alakul de legyen elég ennyi ízelítőnek. A játék során sokszor kell használnunk a TMDt (Time Manipulation Device) ezzel újjá vagy épp régivé változtatva tárgyakat (és "embereket" ^^). A pszihológiai terror más néven a sarokból rád ugrok köcsög úgy, hogy beszarsz, szintén tiszteletét teszi, méghozzá igen hatásosan. A múltból is felvillannak emlékképek, valamint rádióüzeneteket is lehet találni, amelyek növelik a hangulatot. A grafika sajnos szenved az UE3 hibáitól, későn betöltődő és mosott textúrák, viszont ha  egyszer magára talál akkor nagyon szép. Ez bizony beéri az első Bioshockot, a másodikat csukott szemmel lekörözi. A legnagyobb hibája, hogy a feliratokat nem találtam meg benne (vagyis szerintem nincs), ezt remélhetőleg egy patchben, a grafikai hibákkal együtt orvosolják majd és akkor tényleg nem érheti panasz.

(s)Írd ki magad:

Az "elfeledett homok" egy érdekes ötleten alapul, hogy a Sands of Time és a Warrior Within közt eltelt időt célozzák meg. Sikerült helyrehozni a 2008as verzió hibáit és újra egy jó PoP játékot kaptunk?

Kattints a címre vagy ide, hogy tovább olvass

3 hozzászólás

Live ?

Írta: Saint ekkor 2010.06.18. 16:55

Várom az ötleteteket és véleményeket, hogy mit szólnátok egy live adáshoz? Akit érdekel az ötlet az írjon játékokat is amiket szívesen látna :)

1 hozzászólás

Első tapasztalatok: Alpha Protocol

Írta: Saint ekkor 2010.05.28. 22:45

Sokat vártam ettől a játéktól, pl. hogy pótlék legyen amíg várni kell a következő Mass Effect részre, de az Obsidian neve óva intett. Ők tették le nekünk a KotOR 2 részét ami rövid, unalmas és elég gyengécske játék lett. (Pláne az első rész tekintetében) Mégis bizakodtam, hogy így, hogy kapnak elég időt, egy jó játékot hoznak össze. Hát ez nem az lett. A grafika elmegy, de egy 2010es játéktól ez már édes-kevés. Az animációk hiányosak, rosszul ábrázoltak, egy 180as fordulat egy pillanat alatt megtörténik. A történet jelenleg rendkívül unalmas, legalábbis egyelőre semmi nem köt a játékhoz, se a történet, se a karakterek, se a főhös. Egyszerűen két óra játék után, gyakorlatilag nem tudsz semmit azon a csekély információn kívül ami A pályáról B-be küld. A párbeszédek néha túl hosszúak és unalmasak. A válaszok néhol nem egyértelműek. Ezek még csak az első tapasztalatok, de úgy néz ki ez a játék nem váltja meg a világot. A végigjátszást követően egy videóelemzést is készítek majd róla.

(s)Írd ki magad:

Első tapasztalatok: Assassin's Creed II

Írta: Saint ekkor 2010.04.11. 23:03

Az előbb (vagyis kb. 2 órája) tettem le a gamepadom és fejeztem be a II. részt. Ítélet: A játék zseniális, fantasztikus, magnifico. A történet ott folytatja ahol az I. befejezte a világító fallal, lesz itt menekülés, új karakter (Ezio), régi karakterre utalások, említések (Altair) és Desmond karaktere is megemberesedik végre. Az irányítás továbbra is remek (gamepaden legalábbis) időnként félreugrik és olyankor legszívesebben leb*sznád az irányítót de szerencsére ez ritka. A grafika még szebb, mint a múltkor és jobban is optimalizált, max grafikán is átlag. 60FPSt kaptam az előző rész kb. 35-40jéhez képest. A mellékküldetések sokréteűek lettek és változatosak, azonban egy idő után unalmassá válnak és egyszerűen hanyagolni fogjuk. Az újítások közé tartozik az ún. Pénz-rendszer, lehet venni fegyvereket, páncélt és egyéb tárgyakat, ezek szintén hasznos és jó újítások de a játék végefelé olyan sok pénzünk lesz, hogy egyszereűen nem fogjuk tudni mire, költsük. Az AI okosabb lett de továbbra is könnyen kicselezhető. A 2. rész felnőtt az elődjéhez és túl is szárnyalta azt. A harmadik rész biztosan jön és most már arról is van fogalmunk, hogy mi lesz benne. Már csak egy kérdés maradt: Mikor jön már?

- A játékról videóelemzést is tervezek készíteni a későbbiekben -

 

Saint

(s)Írd ki magad:

YouTube

Írta: Saint ekkor 2010.02.18. 20:37

Néma videóim újra visszaszerezték a hangjukat, Youtube - Kisember 0:1 (,,|,,) ezeket ismételten meglehet ezentúl nézni, akit érdekel, hogy hogyan varázsoltam vissza az kommentben jelezze és felrakom a trükköt.

2 hozzászólás

Folytatás

Írta: Saint ekkor 2010.02.14. 12:00

A felvételek megvannak, csak rájuk kell raknom a hangomat ezt a jövő hét folyamán megpróbálom elintézni, ma természetesen nem fogok ráérni ellenben BOLDOG VALENTIN-NAPOT MINDENKINEK :)

(s)Írd ki magad:

Please, login...

Írta: Saint ekkor 2010.01.31. 13:40

Üdvözlök mindenkit, visszatértem, (habár eddig is itt voltam és legalább 6 videót készítettem el MAJDNEM:D) . De ennek vége, tegnap megint nekiálltam a videókészítésnek és lassan kész is az első rész. Hogy konkrétabb legyek, a jövő hét során felkerül remélem tetszeni fog. Addig is sziasztok.

UPDATE: Hogy még konkrétabb legyek most került fel:

+ Készül az új téma, erre kiférnek rendesen dolgok azonban még van vele munka úgyhogy azért változik (bár lehet nektek nem feltünő módon :D) az oldal kb. 2percenként.

 

Címkék: bemutató effect mass
2 hozzászólás

Első tapasztalatok: Modern Warfare 2 MP

Írta: Saint ekkor 2009.11.16. 21:33

Eddig nem is gondoltam, hogy esetleg valami ilyesmit is írhatnék. Nagy hiba volt. A Modern Warfare 2-vel való folyamatos kb. 5 órás játék a "Nézzük meg milyen" felkiáltás után, megvilágotta, hogy igenis muszáj lesz megírnom, hogy milyen. Tehát milyen? KUUUUUUUUUURVA JÓ Meglehetősen tetszetős. A játék legtöbbször kellőképpen kompenzált, bevezettek egy új "perk" félét a Death Streak-et ami pl. ha négyszer meghalsz ölés nélkül akkor az ellenfél fegyverit és perkjeit odaadja a köv. körre. Vagy több életed lesz 10mp-en át. Ezzel csökkentették a spawnkill esélyét és élvezhetőbbé tették a játékot. A fegyverek elég erősek, a csipa továbbra is legtöbbször szar habár sokkal használhatóbb, mint a COD4ben. A pályák baromi jók, a módok különböznek és mind nagyon érdekes. A szokásos TDM,FFA,CTF,SD mellett Sabotage, Demolition és egyéb módokat is betettek. Érdemes tehát kipróbálni!

(s)Írd ki magad:

Initializing Database...

Írta: Saint ekkor 2009.06.29. 20:58

Baromi nagy update:


Nos nagyon sok idő ment el mindenféle hülyeséggel (iskola WTF?) meg azzal, hogy a gép meghalt, szervízbe került, megint meghalt, Fraps tökölt, stb. de minden probléma megoldódott úgyhogy amint felszabadul egy kis hely és eldöntöm, hogy mit mutassak be újra beindul minden. (már csak egy Vegas kéne... hmm)

9 hozzászólás

Írta: Saint ekkor 2008.10.08. 16:05

Hát igen, hiába akarok én nekilátni valami mindig közbejön. Mostanában persze legtöbbször a gépem... De mától nekivágtam az új vdieó készítésének, még régen készült egy, kb. kész is volt csak az is a gép miatt elég sz*r, hogy mást ne mondjak. Szóval remélem ezzel nem lesz semmi baj és, hogy hamarosan tényleg kitehetem az új videót.

4 hozzászólás

És még mindig semmi...

Írta: Saint ekkor 2008.08.26. 17:48

Hát emberek, a "júliusban biztosan érkező" gépem jóeséllyel szeptemberre lesz meg. Ami nem jó. De már nagyon csinálnék egy videót, úgyhogy előkaparok egy régi játékot mondjuk a Pac-mant ami még a mostani gépemen is futna, és bemutatom azt :P Nem hagytam abba, csak ezzel a fost@alicskával már tényleg nem lehet mit kezdeni. Azért még egy videót kihúzok belőle, aztán már tényleg jönnek az új videók. (remélem) Addig is türelem és szippantsatok a szabad levegőből. Hamarosan újra suli :(

3 hozzászólás

Fejtörő

Írta: Saint ekkor 2008.07.01. 21:35

Legalábbis nekem az úgyhogy segítsetek kicsit, hogy kiválasztjátok mit látnátok először szívesen. :) Amint megjön végre az a rohadt új számítógépem nekiállok mindegyik bemutatásának az általatok felállított sorrend szerint. Nem akartam minden meglepetést lelőni amivel készülök úgyhogy ez csak a töredéke a fejben készülő videóknak :)

- SZAVAZÓ LESZEDVE

Ne félj, lesz majd csak még mindig nem érkezett meg az a rohadt gép :( Elméletileg már hónapok óta azon kéne szórakoznom de lehet, hogy szeptemberig semmi sem lesz belőle. Megpróbálok előkaparni valami régi játékot és addig bemutatom azt, a késésért elnézést kérek de ez nem rajtam múluk :(

16 hozzászólás

Kis türelem

Írta: Saint ekkor 2008.06.19. 09:01
Most már csak addig kell várnotok ameddig nekem jelen körülmények között jún. 28-ig és megérkezik végre a (június közepére ígért) gépem. Azzal újra nekivágok a videókészítésnek, befejezem a tartozásaim majd hatalmas Reactor szintű videóáradatot kívánok szórni a nézőkre. Addig is türelem én meg kitalálom mit is mutassak be :)
3 hozzászólás

Köv. videó

Írta: Saint ekkor 2008.05.21. 17:27
Ami szinte hihetetlen de készül :D Rengeteg ötletem van amiből jó ha egy sikerül(gépem+fraps=halál) De azért most van 5 játék amit szivesen bemutatnék ebből egyet csak sikerül normálisan felvennem. De ebben a hónapban már szinte biztosan nem jön, egy igen fontos dologgal kell foglalkoznom és ha mellette ezt is csinálnám mindakettő félmunka lenne.
4 hozzászólás

Rossz PC Játékok Nyereményjáték

Írta: Saint ekkor 2008.05.05. 16:00
Hát nem játékbemutató de videónak videó :) Gondoltam kiteszem akkor már addig is lássatok valamit :)
 
3 hozzászólás

Már hegesztem a következőt

Írta: Saint ekkor 2008.04.12. 20:52
Így igaz, sok körülmény megint beleszart a levesembe de azért próbálom tartani magam az ígéretemhez és ezt a videót vasárnapra elkészíteni. Tudni kell, hogy a videó minősége nem feltélten lesz olyan jó mint szokott mert elég sokat kellett bajlódnom a felvétellel. Az alanyt szerintem mindenki ismeri ráadásul aktuális eseményekre fog reagálni, milyen eseményekre? Na majd meglátjátok :)
8 hozzászólás

Kész a videó...remek...remek...remek

Írta: Saint ekkor 2008.04.07. 09:19
Én a tegnapom azzal töltöttem, hogy vágtam a videót és örvendeztem, hogy végre elkészül. Úgy látszik freddy is ezzel volt elfoglalva. De úgy látszik van aki nem ezzel foglalatoskodott. Ma már nem tudnám ugyanígy megcsinálni a videót az biztos. Mindazonáltal remélem ilyen körülmények között is élvezni és időnként nevetni tudtok majd. Még az idő is beborult emiatt.
Szóval jöjjön a videó a CSI: Hard Evidenről, a helyszínelők című sorozat játék változatáról:


És ezután jön az első különkiadás amit húsvétra szántam csak aztán "elnapoltam". És természetesen a Dreamfall-t sem felejtettem el.
2 hozzászólás

Nem lesz videó

Írta: Saint ekkor 2008.03.21. 20:08
Ahogy azt láthatjátok is eléggé akadozik a videócsatorna és húsvétra nem is jön új darab :( De amint eljön az április újra hetente kaptok majd videót de jelenleg egyszerűen me tudok felvenni videót semmiből minden megakad stb. áprilisig várni kell, számoljuk eggyütt a napokat :) Addig is kitartást, és a húsvéti videó ennek ellenére "kései húsvéti videó" néven jönni fog
21 hozzászólás

Jön a folytatás?

Írta: Saint ekkor 2008.03.03. 14:29
jön persze, csak ujra húztam a munkaeszközöm és most még a Vegas és egyéb szükséges dolgok vissza "integrálása" folyik de amint kész csinálom is a második részt valamint előszerválom a játék első részét illetve, hogy ne kelljen annyit érdeklődni, a Longest Journey után a The Godfather illetve reményeim szerint egyéb( és minél több)adaptáció kerül majd terítékre. Addig is kitartást és egy tanács: VIDEÁRA VIDEÓT NEM FELTENNI!
4 hozzászólás

Dreamfall: The Longest Journey

Írta: Saint ekkor 2008.02.10. 20:14
Avagy Fahrenheit 2, rengeteg hasonlóság van a két játék között kezdve, hogy mindkettő király ;) Ahogy az már unikumommá válik lassacskán képtelen vagyok egy vidiben "kivégezni" egy játékot szóval jön a folytatása ennek a mesés hangulatú játéknak amelynek jó esetben az első részét is bemutathatom majd.végre fent és végre normálisan már értem freddyD is miért szenvedett éjfélig vele.
16 hozzászólás

A hiba nem az ön készülékében van

Írta: Saint ekkor 2008.01.28. 08:48
Nem bizony, hanem az enyémben. Csúnyán elkapott a hideg épp ezért írom ezt is ilyenkor egyéb teendőim helyett, amint tudom végzek vele csak kicsit lelasít, hogy nem beszélek túl érthetően de ez nem nagy akadály egy videókészítésnél nem ám :)
Szóval lényeg, hogy kicsit még késik de sietek ahogy tudok, türelem nem terem semmit de mégis kényelmesebb azt hinni :)
7 hozzászólás

Boldog Újévet

Írta: Saint ekkor 2008.01.01. 00:26
Igen eltelt egy év és annak az évnek eltelt egy harmada megtöltve könnyekkel az emberek szemét akik a videómiat nézték. Egyesek a röhögéstől mások a szánalomtól sírtak de ez is benne van a pakliban Boldog Újévet mindenki a videó halad de sztárvendégem(neeeeeem nem Lajcsi) keveset ér rá sajnos élnie kell hát ilyet. De amint kész alant linkelve lesz és mindenki ujra kacaghat vagy megbotránkodhat.
JA ÉS BUÉK!!!!!(mégegyszer)  És egy  képkocka ami nem chibó de többet ér minden szónál készül a videó  és ami még viccesebb hogy kész is lesz! :)
29 hozzászólás

Na szóval...

Írta: Saint ekkor 2007.12.26. 12:02
A karácsony videó nem jött és ma sem fog. Miért? Mindig amikor elkülsztem valamivel eszembe jutott egyszercsak egy új nagyon jó ötlet megint idő mire megcsinálom megint egy új ötlet, aztán a gondok, hibák stb... Szóval a videó B.U.É.K. alkalmával fog jönni remélem legalábbis és jó lesz :)
3 hozzászólás

Na és a videó mikulás?

Írta: Saint ekkor 2007.12.24. 19:22
Na szerintetek mi kulás? :D:D Tudjátok Nicholas=Mikulás éjjel érkezik leteszi az ajándékokat a csizmákba a fa alá majd tova száll az éj leple alatt. Te lested már meg este az ajándékot? Hát ja én is de most legyetek jó kisfiúk és várjátok meg a holnapot akkor viszont futás a karácsonyfához és tépjétek fel a youtube sávszélességét ajándék csomagolópapírját.
Kellemes ünnepeket és még kellemesebb élményeket a videóval ami az eddigi legjobban sikerült darab az alkotó, jómagam szerint. Hogy ti mit gondoltok azt a rosszpcjunior-on mint eddig ezentúl és ezután is figyelemmel kisérem és tanácsaitok szerint javítok ahol probléma van ha pedig nincs probálom az irányvonalat követni.
(s)Írd ki magad:
süti beállítások módosítása